Jobba hos oss

Vårt koncept som bygger på att vi skall ha minst en medarbetare med spets på varje teknikområde/fabrikat som vi arbetar med har visat sig vara framgångsrikt hos våra kunder.

Att arbeta på SevabConcept  innebär att du kommer att få medverka i våra kundprojekt som ofta är funktionsleveranser innehållande mekanikkonstruktion, elkonstruktion, programmering, tillverkning montage och installation. Det kan även innebära mindre konsultuppdrag hos våra kunder. Det är viktigt att du ständigt utvecklas tillsammans med oss. Vi har ett arbetssätt som vi är stolta över. Vi vill ha engagemang och delaktighet ifrån våra kunder. För vi är bra på att automatisera produktion, men det är ni som kund som är expert på just er produktion och produkt. Vi är övertygade om att den viktigaste nyckeln till framgång är just via samarbeten. Dessutom blir det väldigt mycket roligare på vägen.

En medarbetare på SevabConcept är en driven person med stort teknikintresse. Det underlättar också om man är van och tycker om att jobba i projektform.

Sociala aktiviteter prioriterar vi eftersom det blir lättare att samarbeta med personer man känner väl. Aktiviteterna kan handla om  skidåkning, bowling eller kickoff på annan ort.