En ikon som föreställer ett plåster.Automation inom hälso- och sjukvårdsindustrin

Automation inom healthcare innebär särskilda utmaningar för att möta regelverk och krav inom hälso- och sjukvård. Krav på en steril miljö innebär ibland krav på material och möjlighet till fjärrstyrning, övervaking och material spårbarhet. Vi kan erbjuda hela vårt tjänsteutbud inom Healthcare.

Automation

Med rätt automationslösning och SCADA/HMI kan man få en optimerad, mer automatiserad, tillverkning inom hälso- och läkemedelsindustrin.

Motion/drivteknik

Vi kan erbjuda metarialhanteringslösningar anpassade för läkemedels- och sjukvårdsbranchen.

Elinstallationer

Vi tar fram säkra elkonstruktioner för industriell produktion.

Service och underhåll

Vi erbjuder serviceavtal för healthcare industrin, där vi underhåller och genomför besiktningar av maskiner och installationer.

Mekanik

Vi tillverkar och monterar mekaniska komponenter i maskiner för en säker och hållbar drift inom hälso- och sjukvårdsindustrin.

CE-märkning av maskiner

Inom sjukvård- och läkemedelsindustrin finns specifika regelverk och krav som vi genom många tidigare projekt har stor erfarenhet av. Vi kan hjälpe er genom denna process och med CE-märkningsstöd, så att era anläggningar lever upp till satta regler och bestämmelser.

Vi är väl förtrogna med betydelsen av GAMP, IQ, OQ, PQ, PPQ, FDA etc. och har därför kunnat leverera ett flertal projekt och specialmaskiner inom Healthcare.

Kontakta oss om du är intresserad av att optimera er drift inom hälso-, sjukvårds- och läkemedelsindustrin!